Söndagar...

Är lite tråkiga när man inte gör så mycke vettigt... Borde städa, tvätta och putsat klart mina fönster (tror snart det får bli Jonas jobb). Är ledig imorn så ska väl hinna göra nånting då oxå.

Imorgon ska jag på 3-årskalas mitt favvogudbarn (iofs den enda men ändå) Ellen ska visst bli en stor tjej. Ska bli roligt och se vad hon tycker om presenterna, har köpt en prinsessklänning med skor, tiara, handskar, väska och nå örhängen b.la. till tror hon blir supernöjd. Fast det enda hon önska sig var ett par gröna glasögon märklig tös.

Diva är nog riktigt bra nu tack och lov.. Bara lite mera pigment tillbaka tack!? Hon har varit ner till stranden och badat idag, lite kallt men roligt. Sen var vi me Mira till Sittkoff och gissa vem som kissa på fiket men knappast lätt för en liten vap och veta om det är inne eller ute. Tycker hon är jätteduktig idag har hon bara kissat inne 1 gång men ni vet väl vad som händer om jag säger så.....

Jonas va och spelade ÅM i poker igår så han är mest arg idag.... Tror han blev 9:a av 50, men 8 fick pengar så säkert lite surt. Men tycker han kan va nöjd ändå.

Nu ett glas vin och se klart på filmen.

KRAM

Kommentarer
Postat av: mamma

Ställ in datan i garderoben så hinner du både med Jonas, Diva o städningen...... Stort hus=stor städning, skyll dig själv......

2007-09-30 @ 22:23:01
Postat av: Elin

Finns det inte folk för sånt?? Nästan gratis......

2007-09-30 @ 22:25:28
Postat av: Jonas

Nä, horor är ganska dyra... hahahaha :P

2007-09-30 @ 22:27:43
Postat av: mamma

Elin är säkert dyrare i drift än en hora.....

2007-09-30 @ 22:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0