Ångest....

Skulle bra kunna stanna här en vecka till, men ska nog bli skönt och sova i egen säng och framförallt träffa Diva (Jonas är rädd att hon inte är vit mera och typ fullvuxen) och givetvis kissorna oxå.

Undra vad som händer i huset det har tydligen regnat in 2 ggr till sen vi åkte, så imorn skulle visst plåtslagare komma dit och titta... Fint hus vi hyr???!!!

Klockan är bara 7 här borde dock kanske sovit lite längre men det kan man göra hemma, mest stressad över dom sista soltimmarna månne?!

På lördag blir det och hämta nya bilen, en tur via IKEA och sen på syrrans examen+25 års middag och sen en jätterolig resa på Eckerölinjen. Men slår nog LIONS dansgala på Arken iallafall.

Sen Diva kommer vi om dom inte har kidnappat dig hihi..

Snart är semestern över trist?!

Nu går dagarna duktigt fort här nere, idag ska vi på nå form av jeepsafari ön runt (kul och se lite annat). Igår va på en annan lugnare och mindre vågig strand vid namn Zaragoza men där va drinkförsäljarna helt hysteriska kom med drinkar fast man ej hade beställt så efter en timme tror jag vi druckit 7 stycken pina colada och caipirinha hysteri.

Skulle ha varit och ätit hummer igår men siestan blev för lång igen, finns tydligen typ ett matställe bara som man får mat efter 10 irriterande.

Imorn är det budgivning på huset i Söderby så nästa gång jag skriver kanske man är husägare spännande och sitta på andra sídan jorden då hmpf....

Nu och äta den där äckliga frullen, ha en trevlig dag!

Jonas undra var bilderna va när han rider kamel eller delfin var?!

image51image52

Min nya favvokompis....

Trodde inte det skulle vara såhär kul, vill tillbaka dit alla dagar nu hihi...image49 image50

Blir helt lipis..

Kolla in den här fina minnessidan : (  
www.saga.kalmhansen.se/StartPage.aspx

Stackars Jonas.....

Som är helt sönderbränd men efter lite mat i magen och några whisky tror jag det blir bättre.
Inte hänt så mycket spännande förutom häromnatten när vi skulle in på hotellet dom har som stängda grindar och ingen ringklocka så man måste knacka här, vi knacka och knacka och inget hände men vilket fall som helst klättra Jonas in och hitta nattreceptionisten sovande bredvid disken han vakna först när han knacka han i huvudet lol...

Undra om Diva fortfarnade är valp och vit när vi kommer hem???

Igår fyllde Jonas år och planen var att äta hummer men tydligen va dom slut så fick bli tomatsoppa, jätteräkor med passionsfruktssås istället duktigt nice. Får lite ångest när man tänker på att en vecka redan har gott.
Har regnat flera nätter nu och igår på dan och här pratar vi inte duggregn, på onsdag ska vi på jeepsafari ön runt hoppas vi har vädergudarna med oss då.

Tydligen har ni fint väder hemma har redan regnat in i huset 2 ggr på några dagar, tror vi ska va glada att det inte är vi som äger det hm.

Nu iväg och äta lite ha det bra

30 grader pust.. Hur har ni det hemma??

Duktigt níce på Isla Margarita, dock inte varit tilt stranden ännu men bara Jonas vaknar bär det av. Man har lite jobbigt med tidsskillnaden ännu är ju minus 6.5 timmar. Så man vaknar typ halv 5 halv 6 och halv 7 sen omöjligt och somna om.

Det ändå tråkiga är att det ligger sopor överallt.

Fint med gratis internet på hotellet hm fast vi bara har 2+ stjärnigt.

Åt på nån svensk restaurang igår orginellt med köttbullar på menyn men åt faktiskt inte det.

Blir bilder först när jag är hemma glömde visst kamerasladden hemma men nu måste jag dra atlanten väntar på mig....
Kram kram

Resfeber....

Börjar bli lite fundersam när man ska hinna packa och städa när man jobbar 12timmars dagar hela veckan. Vilket fall som helst åker vi till Isla margarita på fredag ska bli duktigt nice och lomma bort lite, hoppas inte Diva är fullvuxen när man kommer hem.

Jonas föräldrar ska bo här när vi är borta hoppas dom slipper torka kattpiss hela veckan hmpf.

Betala nya bilen igår sved lite och föra över 10000? men blir nog nöjd när man får hem den och tullen är betald.

Lessa lämna böckerna hos dig igår är det okej om jag lånar klickerboken 2 veckor till??

Nu sova lite ha det bäst!

Råd tack

Nån som vet hur man ska få katter och sluta pissa på hunddynor och hundfäll?? Håller på att bli galen.... Prövat allt snart

Divas pappa som valp veckorevyn omslag duktigt söt

image48

Kaosvecka

Jonas e som sagt på Bahamas och spelar bort alla pengar.. Först for värmen så vi hade ca 15grader i hela huset mest jobbigt. I måndags va kylcenter här och tydligen va alla inställningar helt åt helvete, känns mindre kul att veta att man betalat massa extra el för en sån enkel sak. Men råkar veta att dom senaste 5 veckorna är elen uppe i 300 euro hm...

Snart åker man till värmen iallafall ska bli skönt att komma bort lite, Isla Margarita 18e januari (bra med lite morötter).

Emma har förresten fått jobb i Norrtälje så hon flyttar hem från Umeå det var skoj grattis syster yster.

Va till tandläkaren igår dom vill som sagt byta ut en rotfylld tand mot ett implantat kostar dock endast 2000e blir nog hem till mamma och tigga pengar nu.

Nä nu aktivera sig lite ha det så gott, kram.

Bilden hm..

Den där granbilden jag lova vet jag ej vad vi ska gör med dels ärgranen ful som fan och uppeldad dessutom, måste nog leta i arkivet..
Min kära sambo tog väskan och for på pokerresa till KALLA Bahamas med Jojje tycker ännu det är orättvist.

Här sitter jag med ett fjuttis glas vin alla djur sover och det är 16 grader i huset. Slutar med att jag också far till hundvakten imorn (svärisarna).

Mina tankar just nu går till Niccus, Martina och barnen även min vän Ramona för att hon är bäst. Vila i frid Danne.

RSS 2.0