Söta vovven...







Lätt cool bild.. Dock ej jag som knäppt dessa



Myza




Usch va hon orkar vara söt....




Om ni vill läsa en konstig blogg...

www.jant.blogg.se

Nyköping

Va ju som sagt på utställning i söndags men gick bara sådär.... Diva va rädd för domaren som kom in med världens läskigaste blå regnkläder plus hatt.... Vi fick springa först men va mest kul och kolla vad som hände bakom typ. Så kritiken va typ omogen juniortik som behöver utvecklas. Men hon fick oxå att huvet va fint och bra päls och bra steglängd typ... Så än ger jag inte upp hihi.

Mest jobb jobb hela tiden nu vet inte ens när man gjorde nåt roligt sist. Idag har jag försökt städat bort alla jakt, fiske och fotbollskläder som tydligen bott på våran trappa. Samt plockat bort utemöblerna och solstolarna så nu tog jag höst.

Tack och lov kommer en tjej börja jobba emot mig om några veckor så finns ett ljus i tunneln... Om nån e sugen och jobba den 30 e är ni duktigt välkomna.... Behöver bara typ 35 servitörer suck.

Nä nu fortsätta städa.

Haha köpa??

8.8.2008 06:00 Foto: Sebba Södergård

Kvaddade vipern till salu för 13.000 euro

Om man surfar in på den finska bilhemsidan nettiauto.com kan man se att Ålands kanske mest kända bil nu är till salu för 13.000 euro. Skick: bättre begagnad.

BILAR Den Dodge Viper som lagtingsledamoten Danne Sundman kraschade för nästan exakt tre år sedan är nu till salu på den finska bilsiten nettiauto.com, i befintligt skick.

I annonsen får man bland annat veta att bilen gått drygt 38.000 kilometer, är av årsmodell 1995 och har en motor på åtta liter. Dessutom berättar annonsen att bilen är kraschad, men att motorn, växellådan, hjulen och bakaxeln är hela.

Det begärda priset ligger på 13.000 euro och intresserade ombeds kontakta Tomas Koroleff i Jomala.

Ålandstidningens bilskribent Jonny Mattson

anser att det mycket väl kan finnas ett intresse för att köpa den.

-Med tanke på den ovanliga motorn och dess trimningsgrad kan bara den vara värd en hel del. Men nog låter 13.000 euro lite mycket. Man kan ju få en ny småbil för samma pris.


Blev visst bara bilder igen

Men ni måste hålla med om att hon är hur söt som helst






Mormor Lessa blir nog glad nu






Och jag med hihi




Diva är inte i soffan det är en synvilla


RSS 2.0